Praktisk informasjon

Fra A til Å

Bading:

– BiG ligger idyllisk til ved havet og det er gode bademuligheter for store og små. Bading skjer på eget ansvar.

Dyreparken:

– Kristiansand dyrepark ligger kun et steinkast unna BiG og er en populær severdighet for både barn og voksne. Vi ønsker å sterkt oppfordre alle som har lyst til å besøke dyreparken til å legge dette til tirsdag eller søndag, før eller etter leiren. Dette er fordi vi ønsker å ha et fokus på fellesskapsbygging og aktiviteter sammen på BiG under selve leiren. 

Dåp:

– På lørdag vil vi ha dåp for de som ønsker å døpe seg. Mer informasjon kommer.

Nødinformasjon:

– Ved umiddelbare fare for liv og helse kontaktes ambulanse på 113.

– Kontaktinformasjon til sikkerhetsansvarlig og medisinsk personell tilgjengelig på leiren vil finnes i sommerleirens brosjyre.

Nærmeste legevakt er Grimstad Legekontor, 3 km unna leiren. Ved behov ta kontakt på 116 117.

Outreach:

På fredagen drar vi alle sammen inn til Kristiansand for å velsigne byen og innbyggerne. Mer info kommer.

Oversetting:

– Under hovedmøtene vil det være tilbud om simultanoversetting til engelsk. Da vi har med engelsktalende gjestetalere, vil det være tilbud om oversetting til norsk når disse taler. Vi vet det er flere i våre menigheter med annet morsmål, og vi jobber derfor med å se på muligheten til å tilby oversetting til andre aktuelle språk.

Registrering:

Tidlig ankomst:

– Hvis man ønsker å komme en dag tidligere og nyte en ekstra dag i Grimstad, vil være mulig å booke overnatting allerede fra mandag. Dette gjøres ved å ta direkte kontakt med BiG på booking@bigevent.no.

Økonomisk støtte:

– Vi ønsker mer enn noe annet at alle som vil skal få mulighet til å bli med på leiren. Vi vet og at vi har ulike økonomiske utgangspunkt og vi vil derfor legge til rette for økonomisk støtte for de som har behov for det.

– Ta kontakt med pastor/leder i din Vineyard-menighet for mer informasjon.