Praktisk informasjon

Fra A til Å

Adresse:

Bibelskolen i Grimstad

Østerhusmonen 81, 4879 Grimstad

Bading:

– BiG ligger idyllisk til ved havet og det er gode bademuligheter for store og små. Bading skjer på eget ansvar.

Bilder: 

Det vil være fotografer og videografer fra Vineyard Norge som vil ta bilder og video i løpet av uken. Bilder og video vil brukes internt og i markedsføring av fremtidige leirer og arrangementer i regi av Vineyard Norge. Har du eller noen i din familie behov eller ønske om å reservere seg, ta kontakt på sommerleir@vineyard.no.

Dyreparken:

– Kristiansand dyrepark ligger kun et steinkast unna BiG og er en populær severdighet for både barn og voksne. Vi ønsker å sterkt oppfordre alle som har lyst til å besøke dyreparken til å legge dette til tirsdag eller søndag, før eller etter leiren. Dette er fordi vi ønsker å ha et fokus på fellesskapsbygging og aktiviteter sammen på BiG under selve leiren. 

Dåp:

– På lørdag blir det dåp nede ved stranden kl. 15. Det vil bli holdt et informasjonsmøte i forkant av dåpen for de som er interessert i å døpes. Dersom du ønsker å døpes, ta kontakt med din pastor eller Trine Hege & Odd Sindre Alnes – tlf: 997 48 813

Nødinformasjon:

– Ved umiddelbare fare for liv og helse kontaktes ambulanse på 113.

– Kontaktinformasjon til sikkerhetsansvarlig og medisinsk personell tilgjengelig på leiren vil finnes i sommerleirens brosjyre.

Nærmeste legevakt er Grimstad Legekontor, 3 km unna leiren. Ved behov ta kontakt på 116 117.

Outreach:

På fredagen drar vi alle sammen inn til Kristiansand for å velsigne byen og innbyggerne. Mer info kommer.

Oversetting:

– Under hovedmøtene vil det være tilbud om simultanoversetting til engelsk og ukrainsk. Da vi har med engelsktalende gjestetalere, vil det være tilbud om oversetting til norsk når disse taler. Vi vil bruke en app som heter LiveVoice. For å benytte seg av denne appen trengs det en smarttelefon, så husk å ta med egne øretelefoner/headset til din telefon dersom du ønsker å bruke denne løsningen. For de som ikke har anledning til å bruke app-løsningen har vi et begrenset antall lytte-enheter som kan benyttes. 

Registrering:

Tidlig ankomst:

– Hvis man ønsker å komme en dag tidligere og nyte en ekstra dag i Grimstad, vil være mulig å booke overnatting allerede fra mandag. Dette gjøres ved å ta direkte kontakt med BiG på booking@bigevent.no.

Økonomisk støtte:

– Vi ønsker mer enn noe annet at alle som vil skal få mulighet til å bli med på leiren. Vi vet og at vi har ulike økonomiske utgangspunkt og vi vil derfor legge til rette for økonomisk støtte for de som har behov for det.

– Ta kontakt med pastor/leder i din Vineyard-menighet for mer informasjon.