Praktisk informasjon

Adresse

Bibelskolen i Grimstad

Østerhusmonen 81, 4879 Grimstad

Resepsjon

Tirsdag: 14:00 – 20:00

Onsdag: 08:00 – 15:30

Torsdag: 08:00 – 15:30

Fredag: 08:00 – 15:30

Lørdag: 08:00 – 15:30

Søndag: 08:00 – 15:30

Registrering:

Tidlig ankomst:

– Hvis man ønsker å komme en dag tidligere og nyte en ekstra dag i Grimstad, vil være mulig å booke overnatting allerede fra mandag. Dette gjøres ved å ta direkte kontakt med BiG på booking@bigevent.no.

Økonomisk støtte:

– Vi ønsker mer enn noe annet at alle som vil skal få mulighet til å bli med på leiren. Vi vet og at vi har ulike økonomiske utgangspunkt og vi vil derfor legge til rette for økonomisk støtte for de som har behov for det.

– Ta kontakt med pastor/leder i din Vineyard-menighet for mer informasjon.

Overnatting

Internat:

Senger og madrasser er ferdig oppredd ved ankomst, sengetøy og håndklær er inkludert. Hvert internat har egen stue, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, samt kjøkkenhjørne.

Ved spørsmål angående overnatting på internatene, ta kontakt med resepsjon.

Camping:

Campingen deles opp i ulike soner, det er en sone for familier, en for ungdom og en for øvrige gjester. Ved ankomst vil du bli vist til din sone. Strøm/WC/Dusjfasiliteter er inkludert og finnes i hovedbygget. Overnattende på campingen har også tilgang på et rom med utslagsvask, godt med benkeplass og enkelt kjøleskap.

Ved spørsmål om overnatting på campingen, ta kontakt med campingansvarlig.

Parkering

Parkering er gratis og skal kun skje anviste plasser. Vennligst vær påpasselig med å ikke blokkere hovedveier slik at utrykningskjøretøy ved behov kan passere fritt hele døgnet.

Kjæledyr

Det er ikke tillatt med kjæledyr på internatene. Hunder som medbringes på leir må holdes i bånd på leirområdet.

Renovasjon

Vi ber alle gjester om å bruke sorteringsanlegget som er lokalisert ved Norkirken.

Bading

– BiG ligger idyllisk til ved havet og det er gode bademuligheter for store og små. Bading skjer på eget ansvar.

Fotografering under leiren

Det vil være fotografer og videografer fra Vineyard Norge som vil ta bilder og video i løpet av uken. Bilder og video vil brukes internt og i markedsføring av fremtidige leirer og arrangementer i regi av Vineyard Norge. Har du eller noen i din familie behov eller ønske om å reservere seg, ta kontakt på sommerleir@vineyard.no.

Dyreparken

– Kristiansand dyrepark ligger kun et steinkast unna BiG og er en populær severdighet for både barn og voksne. Vi ønsker å sterkt oppfordre alle som har lyst til å besøke dyreparken til å legge dette til tirsdag eller søndag, før eller etter leiren. Dette er fordi vi ønsker å ha et fokus på fellesskapsbygging og aktiviteter sammen på BiG under selve leiren.

Dåp

– Under sommerleiren vil det arrangeres dåp nede ved stranden. Det vil bli holdt et informasjonsmøte i forkant av dåpen for de som er interessert i å døpes. Dersom du ønsker å døpes, ta kontakt med din pastor. 
Tidspunkt for dåp: Torsdag 15.00-16.00

Nødinformasjon

– Ved umiddelbare fare for liv og helse kontaktes ambulanse på 113.

– Kontaktinformasjon til sikkerhetsansvarlig og medisinsk personell tilgjengelig på leiren vil finnes i sommerleirens brosjyre.

Nærmeste legevakt er Grimstad Legekontor, 3 km unna leiren. Ved behov ta kontakt på 116 117.

Outreach

På fredagen drar vi alle sammen inn til Kristiansand for å velsigne byen og innbyggerne. Mer info kommer.

Oversetting

– Under hovedmøtene vil det være tilbud om simultanoversetting til engelsk/norsk og eventuelle andre språk ved behov og kapasitet. Da vi har med engelsktalende gjestetalere, vil det være tilbud om oversetting til norsk når disse taler. Vi vil bruke en app som heter LiveVoice. For å benytte seg av denne appen trengs det en smarttelefon, så husk å ta med egne øretelefoner/headset til din telefon dersom du ønsker å bruke denne løsningen. For de som ikke har anledning til å bruke app-løsningen har vi et begrenset antall lytte-enheter som kan benyttes.