Talere

Chuck Freeland

Chuck er, sammen med sin kone Taryn, hovedpastor for Catalyst Vineyard i Aberdeen, Skottland, i tillegg til å tjene som regional leder for Vineyard Skottland. Catalyst Vineyard har vokst raskt de senere årene og driver i dag misjonalt arbeid i åtte ulike lokalsamfunn, inkludert online, i nord-øst Skottland. De har samtidig plantet flere menigheter i andre deler av Skottland. Chuck er far til tre barn, og er i følge seg selv, elendig i all sport han noensinne har prøvd. 

Taryn Freeland

Taryn, sammen med sin mann Chuck, er hovedpastor for Catalyst Vineyard i Aberdeen, Skottland. Sammen tjener de som regionale leder for Vineyard Skottland. Catalyst Vineyard har vokst raskt de senere årene og driver i dag misjonalt arbeid i åtte ulike lokalsamfunn, inkludert online, i nord-øst Skottland. De har samtidig plantet flere menigheter i andre deler av Skottland. Taryn elsker den lokale kirken, å reise opp ledere, deres tre barn og hunden Teddy, for ikke å glemme balsamico vinegar chips.

Geir Langen

Geir er pastor i Sula Frikirke og har i mange år vært en god venn av Vineyard. Han er gift med Kari og sammen har de tre barn. Geir brenner for den lokale menighet – at den skal få leve ut sin identitet og sitt oppdrag, bli fylt av hele Guds fylde og forandre lokalsamfunnet med Guds godhet.

Maria Lundbak Hinge

Maria er lovsangspastor i København Vineyard, og leder for Vineyard Nordic Worship. Hun er gift med Morten og sammen har de tre sønner. Maria har et stort hjerte for tilbedelse og en gave i å utruste musikere og lovsangsledere til tjeneste.

Per Christian Lunde

Per Christian har vært en del av ledelsen i Vineyard Norden siden 1999. Etter noen år ute av formelle ansvar i bevegelsen kom han tilbake som leder for Vineyard Norge i 2019.

I 1998 flyttet han med et team som plantet Trondheim Vineyard, som igjen har plantet Levanger Vineyard, Plan B Vineyard og Vintage Vineyard. I dag leder han Vintage Vineyard i Oslo ved siden av tjenesten i Vineyard Norge.

Per Christian brenner for de gode nyhetene om at Guds Rike er nær for å gjenopprette liv, og elsker å investere i unge mennesker for å se dem vokse inn i alt det som Gud har skapt dem til. Han er gift med Thine, og har to voksne døtre, Caroline og Benedicte.

Linn Myhr

Linn er gift med Kjell Martin som er pastor i Oslo Vineyard. Sammen har de to voksne barn. Linn er utdannet lærer, har jobbet som beredskapsmor og kunstner, men har de siste årene vært programleder på kristen TV. Linn har et kall til å forberede Kristi brud og har forkynt siden 2005. Sammen med sin mann lengter hun etter å bringe Guds rike til Oslo og Norge.

Tobias Wessel

Tobias er vokst opp i Oslo Vineyard og har i flere år vært med og tjent som ungdomsleder i Vineyard Nordic Youth. Gud har særlig lagt ungdommene i det sekulære samfunnet på hans hjerte. Han drømmer om å se dem sikre i sin identitet som sønner og døtre av vår himmelske Far, og i fyr og flamme for evangeliet.

Caroline Lunde

Caroline er ungdomskoordinator i Vineyard Norge og leder for Vineyard Nordic Youth. Hun elsker Jesus og mennesker, og brenner for at unge skal få vokse inn i alt det Gud har skapt de til å være. Hun lengter etter å se stadig fler ungdommer vokse i tro på Guds kraft til å gjenopprette, helbrede, utruste og utøse sin nåde og kjærlighet over seg selv og alle de møter – og se generasjoner komme sammen i oppbygging og etterfølgelse av Jesus.

Jeff Wangchai

Jeff er nasjonal leder for Vineyard i Thailand, og pastor og Cofferoaster i Rayong Vineyard. Hans lidenskap er kvalitetskaffe, hvilket gjenspeiles i måten han utvikler sitt kaffemerke på, og måten han bygger menighet på. Jeff og Rayong Vineyard har hatt et nært og godt forhold til Plan B Vineyard i Trondheim, som har vært en god støttespiller for Jeff sin tjeneste. Jeff er gift med Tida, og sammen har de datteren Aliya.